Ollaanko kavereita, kyselee Dressmann

Ollaanko kavereita, kyselee Dressmann

posted in: Yleinen | 0

Dressmann on lanseerannut uuden Friends of Dressmann -asiakasklubin. Ilmaiseen asiakasklubiin kuuluaksesi et enää tarvitse korttia lompakkoosi. Jäsenyys tarjoaa mm. eksklusiiviset tarjouksia ja alennuksia – unohtamatta inspiroivia vinkkejä ja jännittäviä muotiuutuuksia.

Dressmann juhlii viisikymmenvuotista taivaltaan Pohjoismaissa mm. tarjouksin, tuoteuutuuksin ja uudistamalla kanta-asiakasjärjestelmäänsä, Veskan Dressmannin myymäläpäällikkö Johanna Harmaala kertoo.

Friends of Dressmann

Asiakasklubissa kerätään bonuspisteitä, Harmaala selittää. Saat bonuspisteen jokaisesta käyttämästäsi eurosta. Sadalla bonuspisteellä ansaitset aina 5 € bonussetelin, jonka voit käyttää haluamassasi Dressmann-myymälässä Suomessa. Jäsenenä saat myös alennuskuponkeja. Ne voit käyttää vapaasti myymälässä tai verkkokaupassa ilmoitetun ajan kuluessa.

Ei jäsenkorttia!

Tunnistautuminen jäseneksi tapahtuu kassalla asiakasnumerolla tai puhelinnumerolla. Sinun ei siis tarvitse kantaa muovikorttia lompakossasi hyödyntääksesi edut. Jos sinulla on vanha jäsenkortti, voit toimittaa sen Dressmann-myymälän kassalle. Jos olet jo jäsen, saat sähköpostilla tietoa Friends of Dressmannista. Uusi klubi tarjoaa enemmän etuja kuin vanha asiakasklubi. Jos et ole saanut sähköpostia tai kaipaat tietoa jostain muusta asiasta, voit kysyä asiasta Dressmann-myymälän henkilökunnalta.

6 ainutlaatuista jäsenetua

1. Tervetuliaisalennus. Eli 10 prosenttia ensimmäisestä ostokerrasta. Koskee normaalihintaisia tuotteita. Etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.

2.  Saat 5 prosentin bonuksen kaikesta, mitä ostat Dressmann-myymälöistä ja verkkokaupasta.

3. Saat joka viikko erittäin hyvän tarjouksen valitsemastamme kauluspaidasta.

4. Saat 50 prosenttia alennusta räätälipalveluista.

5. Saat ilmaisen toimituksen kaikesta, mitä verkkokaupasta ostat.

6. Saat useita henkilökohtaisia tarjouksia.

Näin rekisteröidyt!

Liity jäseneksi netissä osoitteessa dressmann.com

TAI

Lähetä tekstiviesti Dressmann + sähköpostiosoitteesi numeroon 18333.

Jos haluat tietoa ja tarjouksia Dressmann XL:stä (koot 2XL–9XL), tekstaa Dressmann XL + sähköpostiosoitteesi numeroon 18333.

TAI

Liity jäseneksi myymälän kassalla.