Suomi 100 -valokuvanäyttely

Suomi 100 -valokuvanäyttely

posted in: Yleinen | 0

Kotiseutuyhdistys Pirkkala -seura ry on tallentanut aktiivisesti Pirkkalan historiaa ja tallettanut  kotiseutuarkistoon vanhoja valokuvia. Niitä nähdään 31.8. alkaen Veskan tiloissa teemalla ”Pirkkala – maalaispitäjästä kasvun keskukseksi”.

  

Pirkkala on kasvanut 2000-luvulla nopeimmin Suomen kuntien joukossa. Esimerkiksi Valmetin alue on kokenut ja kokemassa ison muodonmuutoksen Härmälänrannan asuinalueeksi. Partolan vilkkaan kauppa-alueen seudutkin olivat peltomaisemaa vielä 1990-luvulla.

Veskassa nyt aukeavassa näyttelyssä on esillä viisi ennen ja nyt -kuvaparia, jotka kertovat Pirkkalan ja Härmälän nopeasta muutosvauhdista.

Pirkkala-Seuran vanhoja kuvia voi käydä katsomassa myös netissä, osoitteessa www.pirkkala-seura.fi