HDC Finland viettää avajaisia Veskassa loppukesästä 2018

HDC Finland viettää avajaisia Veskassa loppukesästä 2018

posted in: Yleinen | 0

Uudenlainen, pelkästään jääkiekkoon keskittyvä, harjoituskeskus – HDC Finland.

HDC Finland on erikoistunut pelaajien yksilölliseen kehittämiseen sekä valmentajien tehokkaaseen kouluttamiseen.

Konsepti on Suomen markkinoilla ainoa laatuaan ja se on todettu toimivaksi jo useissa johtavissa jääkiekkomaissa kuten Venäjällä, Kanadassa, Tšekissä, Slovakiassa ja Sveitsissä.

Miltei 600 neliömetrin moderni harjoituskeskus nousee Kauppakeskus Veskan yläkertaan. Sijainniltaan Kauppakeskus Veska on HDC Finlandille oivallinen. Tampere-Pirkkalan lentoaseman läheinen sijainti on kansainvälistä yhteistyötä silmällä pitäen merkittävä. Lisäksi Tampereen keskustaan matkaa on vain vajaat 15 minuuttia ja piha-alueiden parannuksien myötä myös parkkimahdollisuudet ovat erinomaiset.

Veskan yläkerran laajennustyöt on saatu jo käyntiin. Kauppakeskuksen yläkerrasta on tarkoitus luoda Suomen mittakaavassa ainutlaatuinen urheilukeskittymä, jonka yksi tärkeimmistä vetonauloista on HDC Finland. Vaikka avajaisiin on vielä aikaa noin kolme kuukautta, on keskus herättänyt kiinnostusta jo laajasti muun muassa KHL-joukkueiden keskuudessa. Lisäksi Veskaan on tulossa lukuisia muita urheilun eri osa-alueisiin keskittyneitä yrityksiä, jotka odottavat vielä julkaisuaan.

hdc finland