Burger King Veskaan syyskuussa 2018!

Burger King Veskaan syyskuussa 2018!

posted in: Yleinen | 0
Suosittu Burger King avaa ensimmäisen ravintolan Pirkkalaan ja Kauppakeskus Veskaan syyskuussa 2018.
 
Partolan alue on keskeisin kasvualue Pirkkalassa ja näemme siinä paljon mahdollisuuksia, kun vieressä on myös Tampereen Messu- ja Urheilukeskus sekä erittäin vilkkaasti liikennöity Tampereen Kehätie. Sijannin ollessa keskeinen tuomme uuteen ravintolaan myös kahden luukun ajokaistapalvelun laajoilla aukioloajoilla. Uudessa ravintolassa on 120 asiakaspaikkaa ja se työllistää noin 30 henkeä, joiden rekrytointi aloitetaan kevään aikana, kertoo Suomen BURGER KING® -ketjun johtaja Tomi Söderström.
 
Kauppakeskus Veska uudistuu laajasti vuoden 2018 aikana. Uudistuksiin investoidaan noin neljä miljoonaa euroa vuonna 2018 ja uudistukset työllistävät noin 40 henkilötyövuotta. Toivotamme Burger Kingin tervetulleeksi Kauppakeskus Veskaan – tämä on hyvä avaus uuteen ravintolamaailmaan. Vuokraus on edennyt suunnitelmien mukaan tämän julkistuksen myötä vuokrausaste saavuttaa 95 prosenttia, hehkuttaa Marko Kuusisto.