Hyvinvointia kesään Veskasta!

Veskassa voit hoitaa omaa hyvinvointiasi kesällä usealla eri tavalla. Veskassa on koko kesän auki erilaisia palveluja ja myymälöitä, joista löydät tuotteet ja palvelut oman hyvinvoinnin hoitamiseen.

Veskasta löytyy kuntosaleja, joissa voit käydä myös kesällä treenaamassa. Kuntosaleja on Veskassa kaksi ja kuntosaleilta saat myös erilaisia kehonhuoltoon liittyviä palveluita esimerkiksi fysioterapiapalveluita, joilla voit hoitaa kehoasi kesän kunniaksi! Kuntosalit löydät Veskan toisesta kerroksesta.

Sadepäivinä erityisesti lapsille riemua löytyy Veskassa sijaitsevasta sisäliikuntapuisto HopLopista, jonne voit mennä nauttimaan sadepäivistä koko perheen voimin vaikka useimpina päivinä.

Veskassa on monia liikkeitä, joista saat erilaisia kesävaatteita ja ulkoiluvarusteita kesän vaihtuviin olosuhteisiin. Vaatteita ja varusteita löydät liikkeistä kaiken eri ikäisille ja erilaisiin käyttötarkoituksiin.

Kesällä on hyvä pitää huoli omista lemmikeistä. Veskasta löydät myös monipuolisesti tarvikkeita lemmikkien kesää varten. Peten koiratarvikkeesta saat esimerkiksi lemmikkien viilennysmattoja, joista lemmikit varmasti pitävät kuumilla helteillä.

Mikäli haluat kesällä esimerkiksi tehdä hiuksillesi isomman muodonmuutoksen tai vain käydä siistimässä niitä, löytyy Veskasta erilaisia parturi-ja kampaamopalveluita, joiden avulla saat hiuksesi uuteen uskoon. Löydät Veskasta  myös erilaisia kauneudenhoidonpalveluita, joilla voit hemmotella itseäsi kesälläkin.

Kesällä voit tulla myös nauttimaan Veskan ravintoloista. Veskasta löydät seitsemän erilaista ravintolaa, jotka tarjoavat ruokia erilaisiin makuihin ja mieltymyksiin. Ravintolat ovat auki koko kesän ajan ravintoloiden omien aukioloaikojen mukaan.

Kesällä voi olla enemmän aikaa miettiä uudelleen kodin sisustamista. Veskasta löydät liikkeitä, joiden tuotteilla saat kodin sisustuksesi varmasti uuteen uskoon. Veskasta löydät tarpeet isompaa sisustusprojektia varten tai vain pieniin kodin sisustuksen muutoksiin.

Tervetuloa viihtymään Veskaan myös kesällä!