Kaikki syksyyn Veskasta!

Syksy on kaunis vuodenaika väreineen ja kuulaat päivät kutsuvat ulos ulkoilemaan. Lähdit sitten vaeltamaan tai vain lähistöön ulkoilemaan, löydät Scandinavian Outdoorista oikeat vaatteet ja varusteet säähän kuin säähän.

Syksyllä on myös muistaa hyvinvointi ja itsensä hemmottelu. Veskan toisesta kerroksesta löydät kattavan valikoiman hyvinvoinnin, terveyden, kauneudenhoidon ja liikunnan palveluita. Veskan toisen kerroksen MyFascia on suomalainen, asiantuntijoiden kehittämä lihaskalvojen hoito- ja liikekonsepti. Fysiotoma tarjoaa asiakkailleen fysioterapiaa, lantionpohjan fysioterapiaa, urheiluhierontaa, klassista hierontaa, Dry Needling -hoitoa sekä urheilu- ja kinesioteippausta. Hyve on kattava liikuntakeskus, josta löydät myös tasokkaat ja monipuoliset terveyspalvelut. Vastapäätä Hyvettä on myös Veskan toinen moderni kuntosali Vocatum, joka asiantuntijoidensa avulla auttavat sinua tekemään arjestasi helpompaa ja voimaan paremmin.

Veskan toisessa kerroksesta löydät paitsi parturi- ja kampaamopalvelut myös rentoutuskelluntakeskus Floatsin, jossa pääset rentoutumaan kokonaisvaltaisesti sekä Villapallo-liikkeen, joka myy lankoja jokaiseen makuun.

Menikö puhelimen näyttö kesällä rikki? Ei hätää! JCT-Huolto on ammattitaitoinen matkapuhelin-, tabletti-, pelikonsoli- ja tietokonehuoltoon keskittynyt yritys. Ja jos tekniikka petti lopullisesti, Verkkokauppa.com tarjoaa kattavan valikoiman jokaiseen makuun.

Tervetuloa musiikin maailmaan! F-Musiikista löydät maailman johtavien soitinvalmistajien pianot, kosketinsoittimet, akustiset soittimet, bändisoittimet, Pro Audio -tuotteet, mikserit ja nuotit.

Kaipaatko vaatekaappiin tai sisustukseen päivitystä? VeroModa, Jack&Jones, KappAhl, Clickshoes, Jersey53, Inaria, Jysk, Kvik ja Isku palvelevat sinua Veskassa laajalla valikoimallaan. Jos tavoitteenasi on jopa maiseman vaihto, Kiinteistömaailma auttaa löytämään uuden kodin.

Sadepäivän tai pimenevän illan vietät lasten kanssa mukavasti sisäleikkipuistossa HopLopissa, joka palvelee viikon jokaisena päivänä. Jääkiekon harrastajat löytävät taas ammattitaitoista ohjausta HDC Finlandin yksilövalmennuskeskuksesta.

Veskasta löydät kaikki tarvikkeet myös lemmikin syksyyn. Olethan jo katsonut Peten Koiratarvikkeen ja Verkkokauppa.com:in lemmikkitarvikevalikoiman?

Mitä teillä syödään tällä viikolla? Veskassa on varaa valita. Saat herkulliset lounasvaihtoehdot jopa seitsemästä eri ravintolastamme. Burgeria, pizzaa, sushia, wokkia, kotiruokalounasta vai salaattia – sinä päätät!

Tervetuloa nauttimaan syyspäivästä Veskaan!