Kauppakeskus Veska vahvistaa asemaansa menestyvänä kauppakeskuksena

Kauppakeskus Veska on vakiinnuttanut paikkansa menestyvien kauppakeskusten joukossa vastatessaan tehokkaasti markkinamuutoksiin ja olosuhteiden vaihteluihin. Vaikka markkinassa on tapahtunut muutoksia enemmän kuin viime vuosikymmeninä, Veskan vuokrausaste on pysynyt erinomaisena.

”Kauppakeskusalan muutokset alkoivat jo viime vuosikymmenellä. Sen jälkeen muutoksia on tullut, verkkokaupan räjähdysmäinen kasvu, joka näkyy kivijalkakauppojen vaikeutena kilpailla suuria toimijoita vastaan eikä tätä myöskään auttanut korona-aika. Ukrainan sodan myötä ja Suomen yleisten talouden muutosten, kuten korkojen nousun, seurauksena ostovoima ei ole lisääntynyt kauppakeskuksissa. Myöskään tällä hetkellä vallitsevat poliittiset lakot eivät ole edistäneet tilannetta.”, mainitsee Kauppakeskus Veskaa manageroivan Meijou Oy:n toimitusjohtaja Marko Kuusisto.

Veskan seitsemän vuotta sitten laadittu strategia tulevaisuuden kauppakeskuksen näkymistä on osoittautunut onnistuneeksi, mikä näkyy vuokrausasteen vakiintumisena erinomaiseen 98 % lukemaan.

Veska uudistuu strategian mukaisesti

Tammikuussa avattiin uusi ravintola Easy Pizzabuffet, joka tarjoaa innovatiivisen pizzabuffet-konseptin täyttäen näin lounastarjonnassa kaivatun loven. Veskan toiseen siipeen avautui helmikuussa Noblessa, yksi Pirkanmaan tyylikkäimmistä keittiökalusteliikkeistä, joka on houkutellut alueelle runsaasti uusia asiakkaita laajan ja laadukkaan valikoimansa ansiosta. Ståhlbergin laajennus maaliskuussa yhdessä Blossom kukkakaupan aukeamisen kanssa on piristänyt Veskan pääsisäänkäyntiä merkittävästi.

Uutena vuokralaisena talossa huhtikuussa toiminnan aloittava STARS Fitboxing & Gym, jolta odotetaan kuukausitasolla jopa tuhatta asiakasta lisää vahvistamaan kauppakeskuksen elävöitymistä.

Toukokuussa aloitetaan toisen kerroksen kuntosalien Vocatum ja Hyve Kunto & Terveys laajennustyöt. Laajennus mahdollistaa molemmille kasvun jatkumisen Veskan strategian mukaisella kunto- ja terveysalalla. Lisäksi juuri valmistunut Fysiotoman laajennus mahdollisti uusien liiketilojen vuokraamisen, ja nyt Veskassa on vapaana yhteensä 5 pientä liiketilaa, yhteensä 374 neliömetriä.